Dere som leser bloggen min, se her..

Jeg lagde til slutt ny blogg og håper dere følger etter?
Legg meg til som venn, kommenter osv
Den nye bloggen finner du >HER< 
Og bloggen heter Karo6.blogg.no
 

Noen som vet om..

Jeg trenger litt hjelp av en eller annen..
Jeg har lyst til og bytte blogg navn, men har ikke så lyst til og lage ny blogg.
Er det en eller annen måte og bytte blogg adressa på uten og lage ny blogg?
 


Fortjener folk en ny sjanse?

Jeg var akkurat inne på en blogg og leste et innlegg hvor jeg fikk utrolig vondt inni meg!

Jeg fikk etterhvert med meg at Oprah skulle begynne, og at det skulle handle om en liten gutt som blei mishandlet av faren og stemoren sin. Han blei ikke bare mishandlet, men torturert! En liten gutt på 6 år ved navn Clayton.

Et uskyldig lite barn, som blei frarøvet barndommen sin! (Google)

 

I mellom 3-6 måneder blei han holdt fanget, fast lenket i kjetting og piggtråd, inne i et skap som ikke var større enn 60x60 cm. Inne i dette lille skapet blei han hold fanget og fastlenket inne i et bur! Det kunne gå dager i mellom hvert måltid, han fikk ikke vann og ikke anledning til å gå på do og plassen var alt for liten til at han hadde sjans til å legge seg ned. Han skreik på hjelp, men etter en stund kom faren og stemoren inn for å straffe han- ved å helle vaskemiddel i munnen hans, uten å skylle det ut igjen! Dette førte til at han fikk stygge utslett på halsen. Han fikk også sår under armene av kjettingen som var festet rundt kroppen hans for at han ikke skulle rømme! Siden han ikke fikk mulighet til å gå på do skjedde det ofte at han gjorde i buksen. Straffen blei da at stemoren klinte avføringen ut i ansiktet hans, og faren tisset på han. 

Hvordan kan noen behandle et barn på denne måten?! Hva feil kan denne gutten ha gjort for å bli behandlet på den måten av sin egen far og stemor? (Google)

 

Denne lille gutten hadde en stesøster som den gang var 14 år. Når begge foreldrene var ute av huset samtidig, noe som var sjeldent, sneik hu han ut av skapet for å gi han frokostblanding, lot han se på tv og bare være sammen med henne. Stesøsteren greide å rømme hjemmefra, og når en politimann plukket henne opp fortalte hu ham alt som foregikk med broren. Etter kort tid var gutten reddet, og han blei adoptert av sin tante som lenge hadde lett etter han. 

Clayton abused

Politimannen som reddet Clayton. (Google)

Slik ser Clayton ut, 19 år gammel. (Google)

 

Faren og stemoren blei dømt til 4.5 års fengsel, men slapp begge ut lenge føre tiden. I denne tiden hadde faren fått gratis utdannelse i fengsel, og var klar for å begynne livet på nytt! Fortjener virkelig disse menneskene en ny sjanse på livet, etter å ha påført et uskyldig barn all denne smerten i lang tid? På Oprah i dag fortalte gutten (som nå var 19 år- jeg veit ikke hvor gammelt dette programmet er) at faren var snill og god med han, helt til stemoren kom inn i bildet. Hvordan kan en far godta en slik behandling av sin egen sønn, å være med på å behandle sitt eget kjøtt å blod på denne måten? Jeg begriper det ikke. Jeg skal ikke legge skylden på hvem sin feil av de voksne dette er, for det kom ikke tydelig nok frem, men jeg kan ikke la være å stille spørsmål overfor faren som faktisk lot dette skje- med sin egen sønn! 

I mine øyne fortjener ikke disse menneskene en ny sjanse, eller et nytt liv. De fortjener å sitte i fengsel resten av livet, til den dagen de dør av ensomhet i en celle uten tv og annet luksus. De burde ikke en gang ha hatt sitt eget toalett, men måtte spurt om å bli fulgt til toalettet hver gang det var behov for det. Stygge, stygge mennesker.Måtte sjebnen inhente dem og gi dem som fortjent, når rettsvesenet ikke gjør det! 

 

Dette er bare en av få historier hvor dette har skjedd. Seinest i sommer leste jeg om en 10 år gammel gutt som døde etter at faren og stemoren låste han inne på et rom og tvang han til å stå midt i solsteiken uten vann og mat fordi han var sengevæter og lagde ekstra klesvask. Tvillingbroren blei tvunget til å se på at han blei behandlet på denne måten- de var på sommerferie hos faren. For ikke så lenge siden var det også en gutt som døde etter at faren og stemoren låste han inne i et hundebur kun iført bleie, med minimalt med mat og vann. Dette må det bli en stopp på, og straffene må bli strengere! De skyldige må stilles til anvar og få som fortjent! 

??(Det er litt rart at de fleste tilfeller jeg har lest om, så er det en STEMOR innblandet)?? 

 

Jeg har sagt det før, men det kan ikke gjentas for ofte: IKKE VÆRE REDD FOR Å SI I FRA HVIS DU SER, ELLER HØRER OM NOEN SOM BLIR URETTFERDIG BEHANDLET! DU KAN REDDE LIV!  

Jeg er enig med denne jenta!
Disse menneskene fortjener absolutt ikke en ny start osv! 

Outfit 02.10
Dette er dagens outfit, elsker den sorte jakka ♥
Har hatt den hengende i skapet i noen år og har ikke brukt den stort.
Og den er kjempe god og bruke
 

Regn regn regn..

Det blei ikke noe mer blogging igår for jeg fikk overnattings besøk og han liker ikke at jeg skal sitte og blogge hele kvelden så da blei det ikke noe.
Og dere som lurer så var det kjæresten min som kom ♥
Idag regner det ute så blir nok ikke så mye ut idag, men i steden skal jeg kose meg inne og se på Hos Martin på dataen, som jeg lastet ned her om dagen 
Blir kansje en gå tur i kveld med mamma, får se om det blir noe pga været.
Nå når jeg har postet dette innlegge skal jeg inn og lese di bloggene jeg leser opp til fler ganger om dagen også skal jeg legge meg tilbake og se på hos Martin også blogge litt mer etterpå 


Ser sinna ut, men var ikke det der! 
Hva er planene dine for dagen?
Skjønner ikke hva som er galt..

Di siste dagene har jeg hatt vodt i hode væær kveld og må ty til Paracet'en.
Er kjempe hol og kan spise som en hest, noe jeg ikke pleier så mye og uansett hva og hvor mye jeg spiser blir jeg ikke mett.
Prøver og ikke spise for mye og gjør ikke det heller, men blir aldri ordntelig mett.
Håper det går over etter noen dager

I kveld har jeg vært hos Kristine med noen andre folk også, vi kikka på 2 filmer og prata litt osv.
Har ikke vært i topp humør, men det tar jeg ikke på bloggen.
Får håpe humøre kommer tilbake snart.
Nå resten av kvelden blir det til og kikke på film og sikkert spise litt mer en det jeg har gjort fram til nå.

 
Hva har du gjort idag? ♥
Outfit 01.10
Dette var dagens Outfit 

SVENSK VERSJON AV "INGEN KIMS, INGEN KOS"

Dere har vel sett denne reklamen til Kims; "Fredagskos Ingen kims, ingen kos"? Se hva jeg fant her om dagen! Svenskenes versjon, bare det at det er Olw's reklame "Fredagsmys".


Haha, jeg måtte flire litt, hørtes så rart ut! Lurer virkelig på hvem som "hermet etter hvem"! Hva tror du?
Jeg sprekker snart!..

Nå har jeg sitti og gått igjennom bloggen til Kissie, og sett på bilder.
Og jeg syntes hu er alt for tynn!
Har hu blitt sånn frivillig?
Jeg har aldri fulgt bloggen hennes, men er innom noen ganger og ser på bildene hennes.
Håper virkelig ikke hu er forbilde til noen der ute i verden!

Ikveld har jeg spist utrolig mye (i følge meg) men i følge venninna mi så når jeg sier jeg har spist mye så er det ganske lite jeg har spist, men føler serriøst at magen sprekker når som helst nå!
Og er ikke noe særlig det, er kvalm også...

Tenkte og ta kvelds stellet og legge meg under dyna og ser på "Hos Martin" som jeg har lastet ned og den blei ferdig idag! ♥
Elsker den serien!


Og her ligger pus og sover og koser bh'en min ♥
Blir så glad..

Føler det er sikkelig morsomt og blogge for tiden og få så så fine kommentarer av dere som leser bloggen min ♥
Setter stor pris på det!
Jeg prøver og kommentere alle tilbake, men er ikke alltid like lett og ha kontrollen, så har du ikke fått noe tilbake så er jeg lei for det, men prøver og gi alle en tilbake
Får mer motivatsjon også til og skrive innlegg til dere.
Idag har jeg vært ute med venner og snakka og ledd mye, var en tur hos Kristine tidligere også.
Resten av dagen har jeg vært sammen med Ida.

Kom hjem først nå så har ikke fått blogget idag, men skal blogge mer i kveld.

Les mer i arkivet » Oktober 2011 » September 2011 » August 2011
hits