Fortjener folk en ny sjanse?

Jeg var akkurat inne på en blogg og leste et innlegg hvor jeg fikk utrolig vondt inni meg!

Jeg fikk etterhvert med meg at Oprah skulle begynne, og at det skulle handle om en liten gutt som blei mishandlet av faren og stemoren sin. Han blei ikke bare mishandlet, men torturert! En liten gutt på 6 år ved navn Clayton.

Et uskyldig lite barn, som blei frarøvet barndommen sin! (Google)

 

I mellom 3-6 måneder blei han holdt fanget, fast lenket i kjetting og piggtråd, inne i et skap som ikke var større enn 60x60 cm. Inne i dette lille skapet blei han hold fanget og fastlenket inne i et bur! Det kunne gå dager i mellom hvert måltid, han fikk ikke vann og ikke anledning til å gå på do og plassen var alt for liten til at han hadde sjans til å legge seg ned. Han skreik på hjelp, men etter en stund kom faren og stemoren inn for å straffe han- ved å helle vaskemiddel i munnen hans, uten å skylle det ut igjen! Dette førte til at han fikk stygge utslett på halsen. Han fikk også sår under armene av kjettingen som var festet rundt kroppen hans for at han ikke skulle rømme! Siden han ikke fikk mulighet til å gå på do skjedde det ofte at han gjorde i buksen. Straffen blei da at stemoren klinte avføringen ut i ansiktet hans, og faren tisset på han. 

Hvordan kan noen behandle et barn på denne måten?! Hva feil kan denne gutten ha gjort for å bli behandlet på den måten av sin egen far og stemor? (Google)

 

Denne lille gutten hadde en stesøster som den gang var 14 år. Når begge foreldrene var ute av huset samtidig, noe som var sjeldent, sneik hu han ut av skapet for å gi han frokostblanding, lot han se på tv og bare være sammen med henne. Stesøsteren greide å rømme hjemmefra, og når en politimann plukket henne opp fortalte hu ham alt som foregikk med broren. Etter kort tid var gutten reddet, og han blei adoptert av sin tante som lenge hadde lett etter han. 

Clayton abused

Politimannen som reddet Clayton. (Google)

Slik ser Clayton ut, 19 år gammel. (Google)

 

Faren og stemoren blei dømt til 4.5 års fengsel, men slapp begge ut lenge føre tiden. I denne tiden hadde faren fått gratis utdannelse i fengsel, og var klar for å begynne livet på nytt! Fortjener virkelig disse menneskene en ny sjanse på livet, etter å ha påført et uskyldig barn all denne smerten i lang tid? På Oprah i dag fortalte gutten (som nå var 19 år- jeg veit ikke hvor gammelt dette programmet er) at faren var snill og god med han, helt til stemoren kom inn i bildet. Hvordan kan en far godta en slik behandling av sin egen sønn, å være med på å behandle sitt eget kjøtt å blod på denne måten? Jeg begriper det ikke. Jeg skal ikke legge skylden på hvem sin feil av de voksne dette er, for det kom ikke tydelig nok frem, men jeg kan ikke la være å stille spørsmål overfor faren som faktisk lot dette skje- med sin egen sønn! 

I mine øyne fortjener ikke disse menneskene en ny sjanse, eller et nytt liv. De fortjener å sitte i fengsel resten av livet, til den dagen de dør av ensomhet i en celle uten tv og annet luksus. De burde ikke en gang ha hatt sitt eget toalett, men måtte spurt om å bli fulgt til toalettet hver gang det var behov for det. Stygge, stygge mennesker.Måtte sjebnen inhente dem og gi dem som fortjent, når rettsvesenet ikke gjør det! 

 

Dette er bare en av få historier hvor dette har skjedd. Seinest i sommer leste jeg om en 10 år gammel gutt som døde etter at faren og stemoren låste han inne på et rom og tvang han til å stå midt i solsteiken uten vann og mat fordi han var sengevæter og lagde ekstra klesvask. Tvillingbroren blei tvunget til å se på at han blei behandlet på denne måten- de var på sommerferie hos faren. For ikke så lenge siden var det også en gutt som døde etter at faren og stemoren låste han inne i et hundebur kun iført bleie, med minimalt med mat og vann. Dette må det bli en stopp på, og straffene må bli strengere! De skyldige må stilles til anvar og få som fortjent! 

??(Det er litt rart at de fleste tilfeller jeg har lest om, så er det en STEMOR innblandet)?? 

 

Jeg har sagt det før, men det kan ikke gjentas for ofte: IKKE VÆRE REDD FOR Å SI I FRA HVIS DU SER, ELLER HØRER OM NOEN SOM BLIR URETTFERDIG BEHANDLET! DU KAN REDDE LIV!  

Jeg er enig med denne jenta!
Disse menneskene fortjener absolutt ikke en ny start osv! 

10 kommentarer

Synne

02.okt.2011 kl.19:47

Kjempefint innlegg! Og jeg er helt enig med deg, de får aaaalt for liten straff, barnet har jo tillit til faren sin på det sterkeste og det å sverte en så sterk tillit til sitt eget barn er umenneskelig..

mylife

02.okt.2011 kl.19:47

Jeg vet ikke helt. Når man hører slike historier får man vondt inni seg, stakkars barn! Jeg mener att de aller fleste fortjener en ny sjanse, en sjanse til å vise att de angrer og att de har forbedret seg. Men, på en annen måte - har man først gjort noe så grusomt tror jeg man kan gjøre det igjen....

Ylva <3

02.okt.2011 kl.19:51

så trist ;(

cathriineg

02.okt.2011 kl.19:52

nei! de burde sitte i fengsel myyye lengre!

pope

02.okt.2011 kl.19:54

Det er skumelt og tenke på at det går an for menesker og blli så gale!!!! Tror jeg hade hat problemer med og tilji i hvertfal.

Mathilde

02.okt.2011 kl.19:55

Wow, dette er helt utrolig forferdelig. Hvordan kan noen gjøre noe sånn? Det er ikke menneskelig. For et rørende inlegg. Takk for at du delte det med oss. Har også hørt om mange slike tilfeller. Det er bare helt.. grusomt. Ingen burde ha gått gjennom noe sånn. Det er så forferdelig som det kan få blitt. Stakars gutt.

ida

02.okt.2011 kl.19:55

stakkars gutt!

helt enig!

ida

02.okt.2011 kl.19:57

stakkars gutt!

helt enig!

idsn

02.okt.2011 kl.19:59

:O helt forferdelig historie, syntes så synd på den stakkars gutten som satt inne i et bur! jeg har lest andre misshandlinger mot barn før men ikke så voldsom som dette. helt fryktelig.

jeg mener at folk brurde få nye sjangser, men i tilfeller som dette burde de sittet lengre enn det i fengslet.

bra det går bra med gutten nå :)

onedirectionlove

02.okt.2011 kl.20:09

Forferdelig historie, kan ikke annet enn å synes synd på han, men heldigvis kom han seg ut av det i live!

Er enig med at folk fortjener nye sjangser, men det er vanskelig å gjøre det på tanke med hva de har gjort i fortiden.

Skriv en ny kommentar

hits